Optagelse

Optagelse

Bemærk, at skolen er flyttet fra Christianshavn til Ørestad i februar 2022.

Skolen har pt. klassetrin fra 0.-7. klasse. Vi vokser et klassetrin hvert år, så vi i 2024 har 0.-9. klasse.

Venteliste

Kontakt skolen for at høre om de specifikke klassetrin.

OBS. Ventelisten for 0. klasse 2023 er lukket!

Ventelisten for 0. klasse til 2024-2028 er åben.

Ønsker du at opskrive dit barn til ventelisten, bedes du udfylde online formularen samt overføre 500 kr. i administrationsgebyr pr. barn til:

Sparekassen Sjælland

Reg: 0554

Konto: 0000107330

NB: Formularen skal indtastes via pc eller Mac, ikke smartphones, da vi pt. oplever problemer med dette. Hvis det mod forventning ikke virker send da mail til venteliste@denfriefakkel.dk med alle informationerne som er påkrævet, så opretter vi jer manuelt.

VIGTIGT: Mærk betalingen med barnets navn. Barnet bliver ikke optaget på skolens venteliste, hvis der ikke er betalt administrationsgebyr.

Der er en ekspeditionstid på ca. 14 dage, før du modtager en mail med en bekræftelse på registrering og indbetaling. Har du ikke modtaget en bekræftelse efter 14 dage, bedes du kontakte skolen på venteliste@denfriefakkel.dk

Vi kan ikke oplyse om barns nummer på ventelisten, men du vil via mail blive informeret om kommende infomøder, optagelse og skolestart.

Før skolestart indbetales 2 måneders skolepenge samt et indskud på 3000 kr. som ikke tilbagebetales, samt et depositum på 10.000 kr. som tilbagebetales når barnet går ud af skolen.

 

Interesseliste

  • Barnets oplysninger