Venus – Uge 47

Venus – Uge 47
18. november 2022 Meriam

Ugeplan for Venus

Ugen der gik og kommende uge

Matematik med Meriam

I denne uge har vi haft om talsystemet og regnet med tal op til flere millioner. Det er ikke sidste gang, at vi taler om de helt store tal, så der skal nok blive mulighed for at besøge det igen senere. Vi har arbejdet i vores formelsamlinger som, efter min mening, er blevet så flotte og brugbare – det prøver vi af på mandag!, hvor vi skal spille Jeopardy (vi nåede det ikke i ondsdags). Husk derfor at tage jeres formelsamlinger med. Sidst på ugen regnede vi evalueringsopgaver, som I får lov til at snuse til når vi ses igen. Det er bare gået super godt!
I kommende uge starter vi ellers på emnet division, som strækker sig over de næste 2 uger. Vi skal lære divisionsmetoden på onsdag (skrivemetoden), som altså er den sidste metode vi mangler at lære, ud af de fire regnearter! Jubii! Vi skal også arbejde med regnescenarier fra kernebogen, arbejde videre i vores formelsamlinger og igennem et par forskellige aktiviteter som alt sammen handler om division og at dele.

Dansk

Reportage
I denne uge skal vi skrive en reportage, med fokus på fodbold-VM. Vi skal måle VM-stemningen på skolen, inden Danmark spiller sin første kamp kl. 14.
Vi kommer desuden til at have ekstra fokus på punktum og komma, som selvfølgelig skal sidde lige i skabet, når I skriver jeres reportage 🙂