Venus – Uge 40

Dansk
med Hjalte

Komposition
Vi har i en periode arbejdet med opbygningen af historier og fortællinger. I denne uge fokuserer vi på opbygningen af historier i film og særligt i computerspil. Overvej gerne hvilke computerspil, som er historiebaserede (indeholder en historie, som man følger).

Matematik
med Meriam

Vi skriver videre på vores regnehistorier og de store tal. Vi genopfrisker hvordan vi bruger vores regnemetoder, og anvender procenttal og brøktal samt regnestykker i hverdagssammenhæng.

Engelsk
med Nanna

Vi arbejder på højtryk med at færdiggøre vores film. Nogle grupper er i gang med at filme og andre skal til at filme denne uge.

Tysk
med Nanna

Vi er i gang med et forløb, der hedder “Mein Geburtstag”, og vi har bl.a. skrevet invitationer og ønskelister. Vi er nået til fødselsdagsmenuen og skal finde ud af, hvad man kan spise og drikke til en fødselsdag.
Jeg er muligvis nødt til at låne tysk-timen denne uge til at få færdiggjort alle filmene, men så vil der blive to dage med tysk efter efterårsferien.

Billedkunst
med Hjalte

Arkitektur
Efter i et par uger at have beskæftiget os med danske arkitekter, skal vi nu se på udenlandske. Og så skal I undersøge nogle af de mest fantastiske menneskeskabte konstruktioner på jorden.


Udgivet

i

af

Tags: