Venus – Uge 38 (Projekt)

Venus – Uge 38 (Projekt)
16. september 2022 Nanna Maar

OBS: Info om turen til Zoo
08.45:              
Vi mødes i klassen (ingen meditation).
09.00:              
Vi mødes med alle udenfor.
11.30:                
Frokost i børnezoo.
12.00-13.00:  
Mulighed for at se andre dyr.
13:20:              
Vi går ud af zoo.

Grupper til opgaver:
Freja, Rosa, Anker, Birk
Iben, Björk, Sigur, Carl
Rosalina, Filippa, Oscar, Hamilton

Engelsk, tysk og billedkunst
Med Nanna

Ugen der gik
Jeg har tilladt mig at rykke lidt rundt på skemaet. Normalt har Venus sprog hele onsdag eftermiddag, og når vi kommer til tyskundervisningen fra kl. 14-15, er det svært for dem at skulle forholde sig til en masse ny viden. Derfor har jeg valgt at bytte med billedkunst, så Venus fremover har billedkunst onsdag eftermiddag og engelsk og tysk torsdag formiddag. Vi gør det i en periode og ser, hvordan det går. 🙂
engelsk startede vi et fantasy-forløb om The Lion, the Witch and the Wardrobe, og da jeg ikke havde nogen stemme denne uge, valgte jeg at starte forløbet ud med at se filmen (som er ret lang), og dermed sløjfe tysk for denne uge. Der vil naturligvis blive kompenseret for dette på et senere tidspunkt.
billedkunst tegnede eleverne mandalaer på ternet papir, fordi det denne gang gik ud på at være opmærksom på sin tålmodighed og sans for detaljer.

Trivsel
Der begynder så småt at boble udfordringer op i pigegruppen – Sara og jeg er på sagen med mere fokus på både den generelle trivsel i klassen og for hver enkelt elev.

Næste uge (projekt)
Venus skal have undervisning med mig mandag, tirsdag og torsdag – onsdag tager vi på tur i Zoo med Meriam og Jupiter. Vi skal lære om livet i Amazonskoven.

 

Matematik
Med Meriam

Ugen der gik:  Vi har arbejdet med ”Feriecenteret”, hvor vi skulle bruge gangetabellen og se om vi kunne genkende multiplikationsprocesser i virkeligheden.

 I næste uge er der projektuge, og dermed en kort pause fra matematikken. De af jer som har efterspurgt at få bogen med hjem i næste uge, må for min skyld gerne låne bogen. Men jeg vil gerne understrege, at det absolut ikke er noget I skal. Men hvis I har lyst og mod på det, må I selvfølgelig gerne låne en bog af mig. Hiv fat i mig på mandag, hvis I ønsker det.

Talenter og passioner:

  1. forløb: Denne fredag er nr. 1 ud af 5