Neptun – uge 43

Dansk
med Hjalte

Seksualundervisning
I har igennem længere tid efterspurgt det – og nu sker det. Der har ophobet sig spørgsmål, som simpelthen behøver svar! Skriv dem gerne ned, så du huske at stille dem i undervisningen.
Derudover skal vi arbejde med rettigheder, grænser og jeres evner til at træffe gode valg.

Verdens Pinligste Far
Måske har du hørt podcasten om verdens pinligste far, Verdens Pinligste Far? I hvert fald, så kommer ham der står bag podcasten på besøg på skolen på fredag, til nogle sjove og forhåbentlig lærerige timer. I kan forberede jer ved at høre et par afsnit, hvor I normalt hører podcasts. Men vi skal også lytte fælles og analysere, hvordan han fortæller historier, og hvad der fungerer godt i hans podcasts.

Matematik med Meriam

Vi tager hul på næste kapitel i matematik, som hedder Regn med tallene. Vi skal regne med alle fire regnearter med brug af brøktal og decimaltal. Vi skal også dykke dybere ned i beregninger med procent, og bl.a. undersøge hvor meget noget er steget eller faldet i procent.  Senere i forløbet skal vi også regne med negative tal og anvende forholdstal.

I denne uge skal vi først igennem en fælles intro og vække vores nysgerrighed. Vi skal også igennem forskellige sjove aktiviteter sammen. Det er en god idé at have computeren eller formelsamlingen med til denne del.

Engelsk
med Nanna

Tysk
med Nanna

Billedkunst
med Hjalte

Skulptur!
Vores skulpturer er næsten færdige – det er mest tørretider og ekstra lag af maling der trækker det ud nu.
Overvej gerne hvad skulpturen hedder, hvad den forestiller, hvad den kommer af og hvad den er værd.
Derudover skal vi have kigget på udstilling.

Viden om iværksætteri
med Hjalte

Udgår i denne uge!
Strategi og forretningsplan
Vi fokuserer på jeres firmas styrker og svagheder, gennem en såkaldt SWOT-analyse. I skal præsentere jeres egen analyse for resten af firmaerne.

Evt.

Besøg fra Verdens Pinligste Far
Hør gerne et par afsnit af podcasten, som du finder i din podcast-app.


Udgivet

i

af

Tags: