Neptun – Uge 41

biologi Projektuge

Den kommende uge er der projektuge på skolen, hvor I igen skal undervises i biologi. I forrige biologi projektuge, arbejdede vi med emnet Krop og sundhed, hvor vi bl.a. blev lidt klogere på kroppes organer og kredsløb. I denne uge skal vi arbejde med emnet Celler, mircobiologi og bioteknologi – af hvad for noget Meriam? Ja, det kan jeg godt forstår, at I måske tænker! Men det er faktisk ikke så kompliceret, som det måske kan lyde. I kan roligt glæde jer. Husk blot at tage det gode humør med sammen med jeres computere.

Hvis man gerne vil være godt forberedt til ugen, kan I prøve at indhente viden fra vores gode venner, Google og YouTube, og læse lidt om emnet inden sengetid i aften. Det er ikke et krav, men blot et forslag til de nysgerrige.

Projektugen er frem til kl. 14.00 alle dage, hvorefter resten af jeres skoledagen tilbringes som Einstein Cafe. Tag derfor gerne en bog med, eller andet skolearbejde, som I kan bruge tid på her (evt. jeres matematikopgave, som skal med Meriam hjem på ferie på fredag – jubii). 

Jeg glæder mig til at være sammen med jer en hel uge. Vi ses venner.

De bedste hilsner fra Meriam 


Udgivet

i

af

Tags: