Mars – uge 45

Mars – uge 45
4. november 2022 Elsa Pállson Joensen

Hej forældre

I denne uge har vi i dansk læst videre på vores historier om yggenykkerne og lavet opgavehæfter om efteråret. I næste uge arbejder vi videre med de samme ting + skrive logbog.

Vi har afholdt et klassemøde, hvor vi har snakket om at vi skal prøve at lege med andre end vores ‘bedste ven’, og jeg har åbnet op for idéen om faste legegrupper i frikvarterene. Derudover har vi aftalt, at man skal stoppe med at drille når der bliver sagt stop. Vi arbejder stadig med at respektere hinanden i klasserummet, men jeg må sige, at det er blevet meget bedre, hvilket er super positivt. Generelt har jeg (stadig) nogle rigtige dejlige timer med Mars.

I sidste uge i matematik arbejdede vi med plus. Jeg har kigget i elevernes matematik bøger, og udefra dette har jeg udarbejdet hæfter med opgaver som eleverne hver især har brug for at øve. Dette har eleverne også brugt meget tid på den sidste uge, og det har faldet i god jord hos dem. Opgavehæfterne er lavet specielt til den enkelte elev, hvilket gør at opgaverne ikke skulle være for nemme eller for svære for dem at løse.

I næste uge fortsætter vi med at have plus som hovedemne, hvor vi især kommer til at kigge på forskellige metoder til at plusse. Vi skal høre en matematikhistore, spille spil, arbejde i bogen og/eller hæftet, samt gå plusgang.

engelsk talte vi om rim og med udgangspunkt i Room on the Broom, startede vi nogle fjollede historier.
idræt arbejdede vi med opvarmningsøvelser, og dette fortsætter i næste uge.