Mars – uge 18

I denne uge har vi i dansk lært om udsagnsord/verber. Vi har lavet gæt og grimasser med ordklassen, og quizzet i de andre ordklasser.

I næste uge skal vi igang med et danskforløb der sætter fokus på ‘uvenner’. Vi skal læse bogen ‘uvenner’, og herefter arbejde med nøgleord som tolerance, respekt, omsorg og mod. Dette betyder at vi udskyder forløbet om Ole Lund Kirkegaard.

Tirsdag skal vi afsted til koncert Operation Symfoni i Den Sorte Diamant. I skulle gerne modtage en email med lidt info herom, hvis ikke får I den også lige her:

På tirsdag d. 2/5-23 skal vi til koncert i Dronningesalen i Den Sorte Diamant kl. 11.30, i forbindelse med Operation Symfoni. Børnene skal deltage i en lille del af koncerten, hvor de skal synge og lave bodypercussion. Desværre er der ikke adgang for andre end elever og lærere. Der vil blive taget fotos under koncerten. 

Vi tager afsted efter morgensamling, og tilbringer herefter formiddagen ved en legeplads tæt ved Diamanten. Efter koncerten tager vi mod skolen, hvor eleverne får fri/går til SFO, til den tid, de normalvis ville. 

Sørg derfor for at have pakket en lille turtaske med mad og påklædning der passer til vejret. 

Vi glæder os meget til at få afviklet koncerten, samt være på tur med jeres børn.


Udgivet

i

af

Tags: