Jupiter – Uge 45

Dansk
med Hjalte

Tegneserie
Vi skal færdiggøre vores tegneserier og udstille dem i klassen!

Interview
Vi starter et lille forløb om interview-genren op. Vi skal sammen bl.a. læse, lytte og skrive nogle små interviews.

Diktat
Husk, at I skal forberede diktat – den skal vi gennemføre torsdag, hvor I også får en ny diktat med hjem til forberedelse.

Matematik
med Meriam

Vi er i gang med et emne, som handler om vinkler og figurer, hvor vi bl.a. skal arbejde med vinkelmålere og undersøge forskellige figureres egenskaber. 

I sidste uge talte vi om de forskellige geometriske figurer og deres egenskaber. I konstruerede jeres favoritter og satte ord på, hvad deres kendetegn var. 

I kommende uge handler det specifikt om vinker og vinkelmåler. Måske kan I huske, at vi har talt om de forskellige slags vinkler der findes: rette vinkler, spidse vinkler og stumpe vinkler? Vi skal skabe kunstværk og finde vinkler i vores egen krop! Jeg glæder mig til at være sammen med jer. 

Engelsk
med Nanna

Vi skal i gang med et projekt, der hedder “My Identity”. Her skal I individuelt arbejde med at beskrive jer selv (personlighed og interesser/likes and dislikes), og så skal I skabe noget visuelt, som kan være med til at repræsentere jer.

Tysk
med Nanna

Vi lave nogle lege for at repetere nogle af de ting, I allerede har lært, og så skal vi videre med vores nye emne, som hedder “Mein Tag”. Her skal vi lære nogle nye chunks, som I kan bruge til at beskrive jeres dag.

Musik
med Rasmus

Billedkunst
med Freya

Idræt
med Freya


Udgivet

i

af

Tags: